کانتینر چیست ؟

 

کانتینرها محفظه ای با بدنه فلزی هستند که در داخل آن و کف از چوب استفاده می شود. چوب استفاده شده در کف کانتینر پالت نامیده می شود. جنس بدنه کانتینر ها از ورق های آهن بوده و از ضدزنگ و رنگ برای عایق کاری آن ها استفاده می شود و در کف آن تخته های روغن اندود قرار می گیرد. کف چوبی برای طول عمر و دوام بیشتر روغن آلود شده است. برای جلوگیری از زنگ زدگی و پوسیدگی در مقابل رطوبت هوا بدنه خارجی کانتینر را با ضد زنگ عایق کاری می کنند.

کانتینر در اصل یک  محفظه‌ فلزی و مستحکم امنی است که مطابق استاندرد خاصی ساخته میشود که این استاندارد شامل ابعاد، استحکام و … است. اصلی ترین کاربرد کانتینر در حمل و نقل می باشد که باعث ایمنی حمل بار، کاهش هزینه و فضا و سرعت عمل می شود. ابعاد استاندارد کانتینر ۴۰ فوت و ۲۰ فوت می باشد. این ابعاد استاندارد باعث تسهیل جابجایی در تمام مقاصد و مبادی می شود .

ایمیل :این آدرس ایمیل توسط spambots حفاظت می شود. برای دیدن شما نیاز به جاوا اسکریپت دارید


 خرید ومشـاوره: 02142034000

 

اگر شما عزیزان قصد ارسال بار را دارید و میخواهید راجب کالا های خطرناک بدانید به صفحه ما راجب کالا های خطرناک بپردازید

 

کانتینر

 

اگر میخواهید بیشتر راجب VGM بدانید به صفحه VGM ما مراجعه کنید.

 

مزیت های استفاده از کانتینر :

 

بهینه کردن فضای مورد نیاز در کشتی ها، قطار و تمامی وسایل نقلیه

بارگیری در مبدا و پلمپ بار تا انتها

محافظت از کالا در برابر حوادث طبیعی باد و باران و برف و .... 

محافظت از کالا در برابر شکستگی ، آسیب دیدگی و سرقت

مدیریت راحت مرسوله در مبدا بارگیری ، گمرکی و تخلیه

بارگیری آسان و انتقال راحت کالا

 

اگر شما عزیزان قصد ارسال بار دارید بهتر است به صفحه شرکت بین المللی ترنگ دریا مراجعه کنید.

 

 

 مزیت های استفاده از کانتینر

 

نقاط ضعف استفاده از کانتینرها  :

 

بالا بودن قیمت کانتینر نو 

صرفه اقتصادی خرید کانتینر دست دوم

نیاز دائمی به نگهداری منظم (رنگ‌آمیزی، زدودن زنگ‌زدگی و غیره) یا تعمیر 

هزینه حمل کانتینر خالی موقع عودت

استاندارد سازی اندازه گیری کانتینر، که بر حمل و نقل برخی از کالاهایی که در کانتینرهای شناخته شده قابل حمل نیستند تأثیر منفی می گذارد

مشکلات در زمینه های ترخیص کالا در برخی از کشورها که به کنوانسیون بین المللی کانتینر تنظیم نشده اند

مشکلاتی که برخی کانتینرهای خاص یا کانتینرهای بزرگ ممکن است در بنادر کوچک یا ضعیف با آن مواجه شوند

 

 نقاط ضعف کانتینر

انواع کانتینر : 

طبقه بندی کلی کانتینر از لحاظ کاربری 

1.کانتینر کالای خشک (Normal Container)

2.کانتینر یخچالی (Reefer Container)

3.کانتینر پهلو باز (Open Side Container)

4.کانتینر روباز (Open Top Container)

5.کانتینر عایق بندی شده (Insulate Container)

6.کانتینر تهویه دار (Ventilated Container)

7.کانتینر حرارتی (Heated Container)

8.کانتینر مخزن دار (Tank Container)

9.کانتینر تاشو (Flatrack Container)

10.کانتینر مسطح (Platform Container)

 کانتینر معمولی

کانتینر معمولی

همه منظوره بوده و به عنوان کانتینر خشک نیز معروف هستن این کانتینرهای حمل و نقل محصور، محافظت ضد آب و هوا، با سقف، دیواره های جانبی و کف سفت و سخت هستند. کانتینرهای خشک تا حد زیادی رایج ترین نوع کانتینر هستند و به همین دلیل برای بارگیری بیشتر انواع محموله های معمولی استفاده می شوند. علاوه بر این، کانتینرهای همه منظوره می توانند دارای سازگاری هایی مانند کیسه های لاینر یا مخازن فلکسی برای حمل و نقل انواع خاصی از محموله های فله مایع یا محموله های فله خشک باشند.

 

 کانتینر رک تخت

 کانتینر رک تخت

کانتینر رک تخت دارای کناره های جمع شونده است که می توان آن ها را تا کرد و یک قفسه صاف ساخت. دیوارهای انتهایی به اندازه کافی پایدار هستند بطوریکه امکان ایمن سازی محموله را فراهم می کنند، بنابراین برای حمل و نقل کالاهایی با اندازه بزرگ مانند ماشین آلات سنگین، وسایل نقلیه در مسیر، قرقره های بزرگ و مصالح ساختمانی ایده آل هستند. برخی از کانتینرهای رک مسطح ۴۰ فوتی قابلیت حمل ۴۵ تن بار را دارد.

 

کانتینر دو در

 

کانتینر سر باز

یک کانتینر با سقف باز دارای یک قسمت قابل تبدیل است که می تواند به طور کامل جدا شود. این نوع برای محموله هایی استفاده می شود که دارای ارتفاع بیش از حد هستند و نمی توانند به راحتی از درب بارگیری شوند، مانند ماشین آلات بلند یا سایر محصولات نهایی سنگین / حجیم که جابجایی و بارگیری آنها فقط با جرثقیل یا پل نورد قابل انجام است. کانتینرهای روباز دارای حلقه های اتصالی به ریل های جانبی بالا و پایین و ستون های گوشه هستند تا محموله را ایمن کنند. این نوع در سایزهای ۲۰ فوت و ۴۰ فوت موجود می باشد.

 کانتینر سر باز ترنگ دریا

 

 کانتینر دو درب | کانتینر تونلی

این نوع کانتینر با درهای دو سر کانتینر، به عنوان “کانتینر تونلی” نیز شناخته می شود. کانتینرهای دو درب برای بارگیری و تخلیه سریع کالاها بسیار مفید هستند و فضای وسیع تری را برای کالاهایی مانند فولاد و آهن ایجاد می کنند. هر دو مجموعه از درها دارای مونتاژ قفل یکسان و مهر و موم های محکم برای محافظت از محموله در برابر عوامل هستند .

 کانتینر تونلی

 

 کانتینر ارتفاع بلند HQ

کانتینرهای ارتفاع بلند از نظر ساختاری مشابه کانتینرهای معمولی هستند، اما ارتفاعشان در حدود ۱ فوت بلندتر است. این کانتینرها در اندازه های ۴۰ و گاه ۴۵ فوت هستند که در ابتدای این صفحه ابعاد آن را بیان کردیم. در صورتی که ظرفیت حجم بیشتری مورد نیاز باشد از این نوع استفاده می شود. اکثر کانتینرهای بلند دارای یک شکاف در کف در انتهای جلو هستند تا ظرف را روی شاسی به اصطلاح یقه غاز قرار دهد که به آن اجازه می‌دهد پایین‌تر قرار بگیرد و ساختار بلندتری داشته باشد

 کانتینر ارتفاع بلند 

 

کانتینر پهلو باز

نوع پهلو باز، بسیار شبیه به کانتینرهای حمل و نقل معمولی و عمومی هستند، تنها تفاوت این است که درها می توانند به طور کامل از طرفین باز شوند. این ویژگی اتاق و دسترسی بسیار وسیع تری را فراهم می کند که بارگیری و تخلیه مواد را آسان می کند. این نوع در سایزهای ۲۰ و ۴۰ فوت تولید می شود و فضای کافی را برای اقلام بسیار بزرگی که نمی توانند از درهای معمولی جا بگیرند، فراهم می کنند.

کانتینر پهلو باز

 

کانتینر یخچالی

کانتینر یخچالی برای حمل و نقل محموله های حساس به دما و فاسد شدنی مانند گوشت، میوه ها و سبزیجات استفاده می شود. این نوع برای تنظیم دما به نیروی خارجی متکی است. یخچال ها معمولاً در ۲۰ و ۴۰ فوت تولید می شوند و معمولاً از فولاد هوازدگی معروف به فولاد ساخته می شوند

در صفحه ارسال بار یخچالی به سراسر جهان تمامی شرایط و روش های مورد استفاده جهت ارسال بار با کانتینرهای یخچالی توضیح داده شده است

 کانتینر یخچالی

 

کانتینر عایق دار

کانتینر عایق دار همانند نوع یخچالی، یک ظرف عایق یا حرارتی دارای یک کنترل دمای تنظیم شده است که به آنها اجازه می دهد تا دمای بالاتری را تحمل کنند. این نوع مجهز به انطباق الکتریکی (کمپرسور مکانیکی) برای خنک کردن یا گرم کردن هوای داخل کانتینر هستند. کانتینرهای عایق شده معمولاً از یک فلاسک خلاء، شبیه به یک بطری “ترموس” ساخته می شوند. به این ترتیب، آنها برای حمل و نقل طولانی مدت محصولاتی مانند غذاها، داروها، اندام ها، خون، مواد بیولوژیکی و مواد شیمیایی مناسب هستند

 

 کانتینر عایق دار

کانتینر تانکری

کانتینرهای مخزن یا تانکرها از فولاد قوی یا سایر مواد ضد خوردگی برای حمل و نقل و حفاظت طولانی مدت مواد مایع ساخته شده اند. کانتینر تانکری باید حداقل ۸۰% پر باشد تا از موج خطرناک مایعات در حین عبور جلوگیری شود، اما همچنین نباید بیش از ۹۵% پر باشد وگرنه فضای کافی برای انبساط حرارتی وجود نخواهد داشت .

 کانتینر تانکری

 

 

مشخصات و ابعاد کانتینر

 

نوع کانتینر طول عرض ارتفاع ظرفیت (فوت مکعب) حجم (متر مکعب) داخل

20 فوت 20 فوت = ۶٫۰۱ متر 8 فوت = ۲٫۳۵ متر 8.6 فوت = ۲٫۳۸۶ متر 1170 فوت مکعب 33 متر مکعب

40 فوت معمولی 40 فوت = ۱۲٫۰۲ متر 8 فوت = ۲٫۳۵ متر 8.6 فوت = ۲٫۳۸۶ متر 2088 فوت مکعب 67 متر مکعب

40 فوت ارتفاع بالا HQ 40 فوت = ۱۲٫۰۲ متر 8 فوت = ۲٫۳۵ متر 9.91 فوت = ۲٫۷۵۶ متر 2412 فوت مکعب 77 متر مکعب

45 فوت ارتفاع بالا HQ 45 فوت = ۱۳٫۵۲ متر 8 فوت = ۲٫۳۵ متر 9.91 فوت = ۲٫۷۵۶ متر 2797.73 فوت مکعب 87 متر مکعب

  

کانتینر دست دوم

بیشتر مشتریان درخواست کانـتینـر دست دوم می کنند چرا که می خواهند فقط یکبار کالا یا محصول با آن جابجا کنند و دیگر نیازی به آن نخواهند داشت . در نهایت دنبال کانـتینـر کارکرده (دست دوم) هستند. باید توجه داشت که در خرید جنس دست دوم باید دقت کافی داشته باشید. 

از دیگر خدماتی که کشتیرانی ترنگ دریا در زمینه تامین کانتـینـر می کند خرید و فروش کانتینر دست دوم می باشد. 

اگر اطلاعات کافی درخصوص کانتـینر و انواع به ویژه دست دوم ندارید حتما با مشاورین ما در کشتیرانی ترنگ دریا تماس بگیرید .